Produs pe bază de micorize.

CARACTERISTICI PRODUS

Praf de caolin micronizat infectat cu 320.000 spori de micoriza și bacterii Bacillus + Pseudomonas 1,6 x 1011 și TRICHODERMA HARZIANUM 2,5 x 1010/kg.

RECOMANDĂRI DE UTILIZARE

agricultura-conventionala

AGRICULTURĂ CONVENTIONALĂ ȘI ORGANICĂ

Pentru porumb, soia, lucernă, fasole, mazăre tratează semințele cu masina de tratat. Se recomandă tratamentul cu 1,5 kg micoriză ENDOMYK PROF + TRI pentru 1 tonă de seminte. Tratamentul este compatibil cu orice tip de insecticid sau fungicid.
Important !!! Soluția cu micoriză și apă să nu se tină de pe o zi pe alta, tratați imediat dupa ce ați făcut amestecul. Semințele tratate să nu se țina mai mult de 4 saptamani.

legumicultura

LEGUMICULTURĂ

Îmbăierea răsadurilor înainte de plantare în soluție de apă 1-3 gr ENDOMYK PROF + TRI la 1L de apă se amestecă până soluția devine omogena ( de preferat ca la imbăierea rădăcinilor plantelor în soluție să puneți un adjuvant care să lipească mai bine micoriza de rădăcini ex : zahăr Brun ).

POMICULTURA

POMICULTURĂ

Înainte de plantare se face îmbăierea rădăcinilor de la pomi în soluție de apă 10 grame de micoriză ENDOMYK PROF + TRI în 4-5 L de apă pentru 20 de pomi. Recomandăm folosirea un adjuvant în soluția de apă pentru o mai bună aderare a micorizei la rădăcină. O altă metodă presupune umezirea rădăcinilor pomilor, apoi pudrarea lor cu micoriză ENDOMYK PROF + TRI (cca 0,5 grame micoriza pentru fiecare pom). În funcție de mărimea pomului se folosește cantitatea de micoriză necesară.

viticultura

VITICULTURĂ

Se folosesc 10 grame de micoriză ENDOMYK PROF + TRI pentru 40 de butași de vița de vie.
Tratamentul se poate face în felul următor:
-se scufundă rădăcinile într-o soluție de 5 l de apă în care se amestecă cele 10 grame de micoriză ENDOMYK PROF + TRI
-se umezesc rădăcinile de viță de vie cu apă, apoi cu grijă se pudreaza pe rădăcini astfel încât micoriza să intre în contact cu rădăcina viței de vie.

Pentru detalii vă rugăm sa ne contactați.